Tähelepanu!

Juhime tähelepanu, et antud uudis on rohkem kui aasta vana, mistõttu võib olla sisu vananenud. Soovitame võimalusel tutvuda uuemate infoallikatega sellel teemal.

Tamsalus toimub XXVI puuetega Inimeste kultuurifestival

03.06.2022 | Eesti Puuetega Inimeste Koda | Jaga Facebookis

Eesti Puuetega Inimeste Koda (EPIKoda) koostöös Lääne-Virumaa Puuetega Inimeste Kojaga korraldab 3.- 4. juunil Tamsalu Kultuurimajas puuetega inimeste kultuurifestivali, mis tähistab väärikat kahekümne kuuendat toimumiskorda. Tegemist on puuetega taidlejate poolt väga oodatud iga-aastase tähtsündmusega.

“Tunnen rõõmu, et sellisel raskel ajal üritus siiski toimub ja et kollektiivid saavad taas esineda ja omavahel kohtuda. Sel aastal on kollektiive kokku 25- on näiteringe, tantsuringe, muusikalisi etteasteid klassikalisest kitarrimängust kuni lõõtsamänguni. Ülesse astuvad mitmed uued solistid, sõjapõgenikest akrobaadid ning Ukraina seltsi esindajad,” rääkis Lääne-Virumaa Puuetega Inimeste Koja juhatuse esimees ja festivali peakorraldaja Helmi Urbalu.

Festivalile saabub taidlejaid nii Pärnust, Vändrast, Tartust, Tähtverest, Jõhvist, Saaremaalt jne.

Festivali tasuta publikuprogramm toimub nii reedel, 3. juunil kui ka laupäeval, 4. juunil algusega kell 11 Tamsalu Kultuurimajas (Sõpruse 3, Tamsalu, Lääne-Virumaa).

Festivalilt toimub 3. juunil otseülekanne, mida on võimalik jälgida EPIKoja Youtube kanalilt youtube.com/epikoda ja FB lehelt facebook.com/EPIKoda

Täpsemat info festivali kohta leiab EPIKoja veebilehelt: epikoda.ee/kultuurifestival

Eesti Puuetega Inimeste Koda korraldab puuetega inimestele kultuurifestivali alates 1993. aastast. Tegemist on unikaalse ja kõige pikaajalisema traditsiooniga puuetega inimeste kultuurisündmusega Eestis, millel astuvad üles lauljad, tantsijad, instrumentalistid ja näitetrupid üle Eesti. Igal aastal jõuab publikuni paarkümmend erinäolist etteastet nii lastelt, täiskasvanutelt kui ka eakatelt. Festivali toimumist rahastavad Eesti Puuetega Inimeste Fond koostöös Sotsiaalministeeriumiga, Eesti Kultuurkapital, Lääne-Viru Omavalitsuste Liit ja Rakvere linn.

TOP