Tähelepanu!

Juhime tähelepanu, et antud uudis on rohkem kui aasta vana, mistõttu võib olla sisu vananenud. Soovitame võimalusel tutvuda uuemate infoallikatega sellel teemal.

Täna algab Töötukassa virtuaalne töö- ja karjäärimess

19.04.2022 | Eesti Puuetega Inimeste Koda | Jaga Facebookis

Eesti Töötukassa töö- ja karjäärimess toob üle Eesti kokku eri valdkondade tööandjad, kes tutvustavad inimestele töötamisvõimalusi. Tegemist on virtuaalmessiga, mis toimub sel kevadel neljal päeval: 19.–22. aprillini. Töömessil osalemine on tasuta ja osa võivad võtta kõik, kel vähegi huvi.

Messi raames saab interneti vahendusel osaleda nii suuremal karjääriseminaril kui töötubades ning suhelda paljude tööandjatega ja tutvuda nende tööpakkumistega. „Üritus pole mõeldud mitte ainult tööotsijatele, vaid ka töötavatele inimestele, kes mõtlevad töökohta vahetada või koguni karjääripööret teha,“ selgitas töötukassa teenusejuht Livia Laas.

Messil saab koos spetsialistiga harjutada ka töövestlustel osalemist ja kohal on ühe Eesti idufirma loodud tehisintellekt, mis salvestatud video põhjal annab inimesele tagasisidet, milliseid iseloomuomadusi ning emotsioone tema vestluse käigus tajuti ja milline on inimese sõnavara.

Tänavuse messi fookuses noored ja spetsiaalselt neile mõeldud tegevused. „Kui varem on noortele tehtud eraldi üritusi, siis sel korral on nad osa suurest messist,“ räägib töötukassa Livia Laas.

Messi kolmas päev (21. aprill) on kuulutatud hariduspäevaks, kus leiab rohkem töötube just haridusega seotud teemade kohta. Kohale tulevad ka erinevad koolid üle Eesti. Noored saavad selle raames uurida lähemalt, millised on edasised õppimisvõimalused ja kuidas kooli sisseastumisvestlusel endast hea mulje jätta.

Rohkem infot saab SIIT

TOP