Tähelepanu!

Juhime tähelepanu, et antud uudis on rohkem kui aasta vana, mistõttu võib olla sisu vananenud. Soovitame võimalusel tutvuda uuemate infoallikatega sellel teemal.

EPIKoja töökorraldus seoses eriolukorraga

16.03.2020 | Eesti Puuetega Inimeste Koda | Jaga Facebookis

Seoses eriolukorra väljakuulutamise ning Vabariigi Valitsuse soovitustega oleme alates teisipäevast, 17.03 vähemalt järgmiseks kolmeks nädalaks, kuni 5.04.2020 EPIKoja tegevmeeskonnaga kaugtööl ning meie kontori I korrus Toompuiestee 10 on suletud.

Murede ja küsimuste korral palun võtke meiega ühendust epikoda@epikoda.ee või telefonil 6616 629 või 6616 664. Meie kontaktid on leitavad koduleheküljelt.

Oluline info EPIKoja nõustamisteenuste osas:

Üle-eestiline õigusnõustamine toimub ainult telefoni teel. Nõustamisteenuse saamiseks palume helistada ÕTB mobiiltelefonil 5385 0005. Esimene kontakt toimub telefoni teel – jurist helistab eelregistreerunud kliendile nõustamisajal ja edasised tegevused sõltuvad juhtumi vajadusest. Viipekeelsetel klientidel palume saata SMS numbrile 53850005.

EPIKoja nõustamine töövõime või puude raskusastme hindamise taotlejatele toimub ainult telefoni ja e-posti teel. E-posti teel nõustamiseks kirjutada noustaja@epikoda.ee. telefoni teel nõustamiseks helistada 671 5909.

Kui meil õnnestub tavapärane töökorraldus taastada varem, siis anname sellest esimesel võimalusel teada.

Vabandame ebamugavuste pärast ja soovime kõigile vastupidavat tervist!

TOP